Vegan kipkerrie sandwich en courgette-bananenbrood

INGREDIENTEN

1 BAKJE HOEMOES KERRIE
180 GRAM PLANTAARDIGE KIPSTUCKJES
1 EL OLIE
1-4 BOTERHAMMEN
200 GRAM VOLKORENBLOEM
1 TL BAKING SODA
1/2 EL BAKPOEDER
1 TL KANEEL
SNUFJE ZOUT
2 EL MAIZENA
3 RIJPE BANANEN
120 ML AHORNSIROOP
120 ML APPELMOES
1/2 COURGETTE, GERASPT
OPTIONEEL: CHOCOLADEDRUPPELS
HANDJE SNOEPTOMAATJES
HANDJE BLAUWE BESSEN
  1. Verhit een eetlepel olie in een koekenpan en bak de kipstuckjes krokant. Meng de kipstuckjes met drie flinke eetlepels hoemoes kerrie. Verdeel de vegan kipkerrie over de boterhammen.
  2. Verwarm de oven voor op 190 graden en bedek een cakeblik met bakpapier. Meng de bloem, baking soda, het bakpoeder, de kaneel en het zout in een kom. Prak de bananen in een andere kom en meng deze met de maizena, ahornsiroop, appelmoes en geraspte courgette.
  3. Meng de droge ingrediënten met de natte. Schep er eventueel nog wat chocoladedruppels doorheen.
  4. Bak het bananenbrood voor 50-55 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. Laat het bananenbrood volledig afkoelen.
  5. Geef de vegan kipkerrie sandwiches mee met een plak courgette-bananenbrood, snoeptomaatjes en blauwe bessen.
70 minuten bereidingstijd
1 personen
X