fbpx

Spaghetti met Hoemoes Less Salt, champignons en cherrytomaten

INGREDIENTEN

250 GRAM KASTANJECHAMPIGNONS >br> 250 GRAM CHERRYTOMATEN
5 GRAM KRULPETERSELIE
5 GRAM BALSILICUM
200 GRAM SPAGHETTI
ZONNEBLOEMOLIE
OLIJFOLIE
2 TEENTJES KNOFLOOK
125 ML MELK
200 GRAM MAZA HOEMOES LESS SALT
1 CITROEN, HET SAP
100 GRAM PARMEZAANSE KAAS
200 GRAM BABYSPINAZIE
EXTRA: 1 KOKSMES
1 KOOKPAN
1 KOEKENPAN
1 POLLEPEL

1. Snijd de kastanjechampignons in plakjes, halveer de cherrytomaatjes en snijd de krulpeterselie en basilicum fijn.

2. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3. Verhit ondertussen zonnebloemolie in een koekenpan en bak hier de champignons in totdat ze het meeste vocht hebben losgelaten en mooi bruin gekleurd zijn.

4. Verhit een scheutje olijfolie in een steelpan, draai het vuur laag en bak de knoflook aan in de pan. Voeg wanneer de knoflook bruin begint te kleuren de melk, Hoemoes Less Salt, citroensap en de Parmezaanse kaas toe. Roer de saus en laat deze 5 minuten pruttelen op laag vuur totdat de saus iets is ingedikt.

5. Roer de spaghetti en de gebakken champignons door de hoemoes-alfredosaus en voeg hier de fijngesneden kruiden, spinazie en cherrytomaatjes aan toe. Serveer de spaghetti direct.

Tip: Probeer ook eens onze Hoemoes Tomaat-Basilicum Less Salt. Lekker met zongedroogde tomaatjes & basilicum!

20 minuten bereidingstijd
4 personen
;;