Sinterklaas Fudge

INGREDIENTEN

1 BLIK GECONDENSEERDE MELK A 397 GR
300 GR CHOCOLADE NAAR KEUZE
100 GR HOEMOES VIJG & CRANBERRY
PEPERNOTEN (CHOCOLADE, SCHUIMPJES EN ANDERS STROOIGOED)
VORM VAN CA 20 X 14 CM
  1. Verwarm de gecondenseerde melk op een laag vuur in een pannetje. Voeg de chocolade toe in blokjes en laat langzaam smelten. Als alles goed is opgenomen giet je het mengsel in een schaal bekleed met bakpapier.
  2. Strijk de bovenzijde recht en laat de fudge minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
  3. Smeer de bovenkant in met Hoemoes Vijg & Cranberry’s en verdeel de pepernoten, chocolade, schuimpjes en topping eroverheen.
  4. Snijd er daarna met een scherp mes chunks van. Bewaar de fudge in de koelkast.
20 minuten bereidingstijd
6 personen
X