Rolcake met Yazzara

INGREDIENTEN

120 GRAM BLOEM
100 GRAM KRISTALSUIKER
4 EIEREN
1 BAKJE YAZZARA
1 ZAKJE VANILLESUIKER
4 GRAM BAKPOEDER
POEDERSUIKER VOOR GARNERING
  1. Klop de eieren met de mixer, voeg de suiker toe en mix gedurende 5 minuten.
  2. Voeg daar al mixend de bloem, vanillesuiker en bakpoeder toe.
  3. Verwarm de oven voor op 190 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier. Verdeel het beslag over de bakplaat en bak de cake op ongeveer 15 minuten goudbruin.
  4. Haal de cake uit de oven en leg het omgedraaid op een schone theedoek. Haal het papier eraf en rol de cake op en laat hem afkoelen.
  5. Als de cake goed afgekoeld is rol deze dan voorzichtig terug en besmeer de cake met Yazzara.
  6. Rol de cake daarna weer op en dek deze af met een theedoek en bewaar in de koelkast. Strooi wat poedersuiker erop bij het serveren.
45 minuten bereidingstijd
8 personen
X