Pasta met paprikasaus

INGREDIENTEN

200 G SCHELPENPASTA
2 ST RODE PAPRIKA
2 ST GELE PAPRIKA
2 TEENTJES KNOFLOOK
2 EL OLIJFOLIE
1 BAKJE MUHAMMARA VAN MAZA
100 ML PLANTAARDIGE KOOKROOM
1 BLIK KIKKERERWTEN
1 EL PAPRIKAPOEDER 1 TL CHILIPOEDER ½ TL ZOUT
  1. Kook de schelpenpasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de paprika’s in blokjes en hak de knoflook fijn.
  3. Verhit 1 eetlepel olie in de koekenpan en bak de paprika’s met de knoflook 10 minuten op laag vuur.
  4. Meng de paprika’s en knoflook met de staafmixer tot een saus en mix de Muhammara en kookroom erdoor.
  5. Verhit 1 eetlepel olijfolie in de koekenpan en bak de kikkererwten met het paprikapoeder, chilipoeder en zout in de pan tot ze knapperig zijn.
  6. Serveer de pasta met de paprikasaus en maak af met de knapperige kikkererwten.

Recept van Living the Green Life.

25 minuten bereidingstijd
2 personen
X