Mocktail met Yazzara

INGREDIENTEN

1 BAKJE MAZA YAZZARA
ENKELE KORIANDERTAKJES
300 ML SINAASAPPEL
40 GRAM SUIKER
1 MINI BOSPEEN
1 STENGEL SEREH (CITROENGRAS)
DE SCHIL VAN EEN HALVE SINAASAPPEL
  1. Meng de helft van de Yazzara (100g) met de sinaasappelsap in de blender.
  2. Snijd de bospeen in kleine blokjes en leg deze even apart.
  3. Los de suiker op in 40 ml water en brengt dit aan de kook. Zodra het aan de kook is, kun je het vuur uitzetten en de siroop laten afkoelen.
  4. Snijd de schil van de sinaasappel in dunnen reepjes. Kook ze voor 2 minuten in wat water en dompel ze daarna in koud water en voeg ze dan bij de siroop.
  5. Doe de andere helft van het Yazzara bakje in een spuitzak en spuit een beetje onder in de glazen. Doe hier vervolgens de blokjes bospeen op, een stukje sereh, de gesuikerde sinaasappelschil en garneer met een paar blaadjes koriander.
  6. Doe het Yazzara en sinaasappelsap mengsel in het glas en serveer alles dat over blijft in een mooie karaf.
20 minuten bereidingstijd
2 personen
X