Hotdog met Hoemoes Chipotle

INGREDIENTEN

4 Frankfurters (of vega worstjes)
4 zachte witte puntjes
1 bakje Hoemoes Chipotle
2 grote zoetzure augurken, fijngehakt
1 grote ui, fijngehakt
8 plakjes ontbijtspek
250 gram wijnzuurkool
1 el boter

Bereidingswijze

Bak het ontbijtspek uit in een hete, droge koekenpan. Leg de plakjes op een velletje keukenpapier en laat ze uitlekken. Doe de eetlepel boter bij het spekvet
en bak hierin de gesnipperde ui lekker bruin. Zet apart. Verwarm de zuurkool in een steelpannetje met wat water of witte wijn. Verwarm de Frankfurters in een pan met water. Niet te lang en niet te heet, want dan barsten ze. Besmeer de broodjes rijkelijk met Maza hoemoes chipotle. Verdeel er wat plukjes uitgelekte zuurkool over en leg er dan een Frankfurter en 2 plakjes ontbijtspek bovenop. Garneer met de gebakken ui en fijngehakte augurk en smullen maar!

15 minuten
4 personen
X