fbpx

Vega hotdog met Hoemoes Spicy Chipotle en zuurkool

INGREDIENTEN

4 VEGA BRAADWORST
4 ZACHTE WITTE PUNTJES
1 BAKJE MAZA HOEMOES SPICY CHIPOTLE
2 GROTE ZOETZURE AUGURKEN, FIJNGEHAKT
1 GROTE UI, FIJN GEHAKT
8 PLAKJES VEGA ONTBIJTSPEK
250 GRAM WIJNZUURKOOL
1 EL BOTER

Bereidingswijze

  1. Bak het “spek” volgens aanwijzing op de verpakking. Leg de plakjes op een velletje keukenpapier en laat ze uitlekken.
  2. Doe de eetlepel boter bij het spekvet en bak hierin de gesnipperde ui lekker bruin. Zet apart.
  3. Verwarm de zuurkool in een steelpannetje met wat water of witte wijn. Verwarm de vega braadworst volgens aanwijzing op de verpakking.
  4. Besmeer de broodjes rijkelijk met Maza hoemoes spicy chipotle. Verdeel er wat plukjes uitgelekte zuurkool over en leg er dan de braadworst en 2 plakjes spek bovenop. Garneer met de gebakken ui en fijngehakte augurk en smullen maar!
15 minuten
;;