Hartige cake met rode biet

INGREDIENTEN

150 G GEKOOKTE BIET (IN BLOKJES)
120 G HOEMOES RODE BIET
4 EIEREN
1 RODE UI (IN BLOKJES)
1 TL RAS EL HANOUT KRUIDEN
150 G BLOEM
1 TL BAKPOEDER
1 EL ROOMBOTER GESMOLTEN
2 EL OLIJFOLIE
EEN HANDJE DILLE VOOR GARNERING
ZOUT EN PEPER
  1. Verwarm de oven op 180 graden.
  2. Mix in een kom de eieren, kruiden, ui, boter, olie, bakpoeder en bloem tot een glad beslag.
  3. Voeg de blokjes rode biet en de hoemoes toe en roer nog even door elkaar.
  4. Giet het beslag in een ingevette cakevorm. Bak in de oven voor 50 minuten gaar.
  5. Garneer de cake met Hoemoes Rode Biet en paar blaadjes dille.
60 minuten bereidingstijd
6 personen
X