Goulashsoep

INGREDIENTEN

1 RODE UI (IN BLOKJES)
1 RODE PAPRIKA (IN BLOKJES)
1 TEENTJE KNOFLOOK
2 TOMATEN (GEMALEN)
1 KLEIN BLIKJE TOMAATENPUREE
2 LAURIERBLAADJES
2 VASTKOKENDE AARDAPPELS (IN BLOKJES)
20 GRAM BOTER OM TE BAKKEN
2 EL BLOEM
100 G VOORGEBAKKEN FALAFEL
1 EL RAS EL HANOUT KRUIDEN
500 ML GEKOOKTE WATER
ZOUT EN PEPER
  1. Verhit de boter in een pan en fruit de ui, knoflook en de paprika.
  2. Voeg de falafel, laurierblaadjes, tomaat, tomatenpuree, bloem, zout en peper toe. Bak dit eventjes.
  3. Voeg het water, aardappel en de ras elhanout kruiden toe.
  4. Kook afgedekt voor ongeveer 25 minuten. 
40 minuten bereidingstijd
4 personen
X