Gevulde rijstvellen met hoemoes en groenten

INGREDIENTEN

3 RIJSTVELLEN
1 EL HOEMOES SPICY MANGO
1 EL HOEMOES RODE BIET
1 EL HOEMOES KORIANDER LIMOEN
50 G VERSE SPINAZIE
GROENTE NAAR KEUZE
100 G EDAMAME BONEN
ZEEWIER CHIPS (NORI SNACK)
HANDJE FRAMBOZEN
  1. Week de rijstvellen voor 30 seconden in lauwwarm water. Leg deze op een gladde ondergrond.
  2. Beleg het rijstvel net onder het midden met een eetlepel hoemoes, wat verse spinazie en wat reepjes groente naar keuze. Hou een centimeter of 5 vrij aan beide zijkanten, zodat je ze nog dicht kunt vouwen.
  3. Vouw de zijkanten van het rijstvel over de vulling en rol het rijstvel op als een burrito. Herhaal met de rest van de rijstvellen en ingrediënten.
  4. Halveer de summer rolls. Geef mee met de edamame bonen, zeewier chips en een handje frambozen.
20 minuten bereidingstijd
1 persoon
X