fbpx

Gevulde portobello met Hoemoes

INGREDIENTEN

4 PORTOBELLO'S
1 BAKJE MAZA HOEMOES
1 BLIKJE MAÏS
150 GRAM ZACHTE GEITENKAAS (OPTIONEEL)
4 EIEREN
200 GRAM WITTE KOOL
4 EL ROZIJNEN
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng in een kom 4 eetlepels Hoemoes met 4 eetlepels maïs en vul de portobello’s met deze Hoemoes. Maak kleine kuiltjes in het midden. Scheid het eiwit van de eidooiers. Vang het eiwit op in een kom en leg de eidooiers in z’n geheel voorzichtig op de Hoemoes.
  2. Bak de gevulde portobello’s in de voorverwarmde oven op 200 graden in 8-12 minuten.
  3. Rasp of snijd de witte kool fijn en maak de salade op smaak met een beetje Hoemoes, rozijnen en het restant van de maïs. Voeg een snufje zout en peper toe en roer de koolsalade goed door elkaar.
  4. Snijd de geitenkaas in plakken (optioneel) en verwarm deze enkele minuten mee in de oven. Kluts de eiwitten los en bak hier twee dunne omeletten van in de koekenpan in een beetje olie of boter. Rol ze op.
  5. Maak de borden feestelijk op zoals op de foto.
30 minuten bereidingstijd
4 personen
;;