Geroosterde bloemkool-wortelsoep

INGREDIENTEN

400 GRAM BLOEMKOOL
400 GRAM WORTELS
2 EL OLIJFOLIE
1 BAKJE MAZA FALAFEL
1 BLIK KOKOSMELK
250 ML GROENTEBOUILLON
1 BAKJE MAZA HOEMOES PAPRIKA & OREGANO
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en de wortel in plakjes.
  3. Schep de bloemkoolroosjes en wortel door elkaar met de olijfolie.
  4. Verdeel het mengsel over de bakplaat en rooster voor 30 minuten in het midden van de oven.
  5. Bereid ondertussen de falafel volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Doe de geroosterde bloemkool met de wortel, kokosmelk, groentebouillon en Hoemoes in de blender en meng tot een egale soep.
  7. Verdeel over twee kommen en maak af met de falafel.

Recept van Living the Green Life.

20 minuten bereidingstijd
2 personen
X