Gepofte aardappel met Hoemoes Paprika Oregano of Baba Anoesch

INGREDIENTEN

INGREDIËNTEN GEPOFTE AARDAPPEL MET HOEMOES PAPRIKA OREGANO:
1 GROTE AARDAPPEL
2 EL MAZA HOEMOES PAPRIKA EN OREGANO
1 TL ZEEZOUT
SNUFJE PAPRIKAPOEDER
DRAAI PEPER
1 TAKJE KRULPETERSELIE

INGREDIËNTEN GEPOFTE AARDAPPEL MET BABA ANOESCH:
1 GROTE AARDAPPEL
2 EL MAZA BABA ANOESCH
1 TL ZEEZOUT
DRAAI PEPER
1 TAKJE KRULPETERSELIE
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Was de aardappel goed schoon met water en rol deze in aluminiumfolie.
  3. Bak deze 60 minuten in de oven.
  4. Haal de aardappel uit de oven en kijk goed of de aardappel gaar is.
  5. Haal het aluminiumfolie eraf en laat ze 10 minuten afkoelen.
  6. Maak aan de bovenkant een inkeping en doe de Hoemoes Paprika Oregano in de ene aardappel en de Baba Anoesch in de andere.
  7. Top deze af met paprikapoeder, zeezout, peper of krulpeterselie.
65 minuten bereidingstijd
1-2 personen
X