fbpx

Courgettetaart met Hoemoes Pompoen

INGREDIENTEN

3 COURGETTES
EEN UI
1 TEENTJE KNOFLOOK
300 G POMPOEN
1 BAKJE HOEMOES POMPOEN
4 EIEREN
OLIJFOLIE
ZOUT & PEPER
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Fruit de ui en knoflook in wat olijfolie en voeg na een paar minuutjes de courgette (geraspt) en pompoen (geraspt) toe. Breng op smaak met zout en peper en bak ongeveer 5 minuten.
  3. Haal het mengsel van het vuur en laat deze uitlekken in een vergiet.
  4. Klop in een kom de eieren los en doe het mengsel van courgette & pompoen erbij. Meng alles goed door elkaar.
  5. Verdeel de mengsel over twee ingevette ovenschalen. Bak ze in 30 minuten gaar.
  6. Haal ze uit de schalen en besmeer 1 helft met de hoemoes en leg de andere helft voorzichtig op de andere.
45 minuten bereidingstijd
6 personen
;;