Brood van Hoemoes Zongedroogde tomaat

met zonnebloempitten

INGREDIENTEN

• 425 gram tarwebloem (vervang voor boekweitmeel om het brood glutenvrij te houden)
• 2 theelepels baking soda
• 375 milliliter water
• 1 bakje Maza Hoemoes Zongedroogde tomaat
• 150 gram tahin
• mespuntje zout
• zonnebloempitten voor garnering

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Voeg alle ingrediënten, behalve de zonnebloempitten, toe aan een kom en mix dit goed door elkaar.

Bedek een cakevorm met bakpapier en giet het mengsel hier in.

Strooi de zonnebloempitten er overheen en bedek het blik met aluminiumfolie. Zorg ervoor dat de glimmende kant van het aluminiumfolie aan de binnenkant zit.

Plaats het bakblik in de oven voor 55 minuten.

Serveer met Hoemoes Zongedroogde tomaat en verse kruiden als peterselie, bieslook of koriander.

55 minuten
6 personen
X