Bloemkoolroosjes met hoemoesmayonaise

INGREDIENTEN

1 BLOEMKOOL
4 el OLIJFOLIE
1 tl ZA’ATAR
1 LIMOEN
MAZA HOEMOES LESS SALT
KORIANDER
EVT KORIANDERCRESS, OM TE GARNEREN
EXTRA: BAKPAPIER

Verwarm de oven tot 180°C. Snij de bloemkool in roosjes. Meng 2 el olijfolie met de za’atar en een snuf zout en schep de bloemkoolroosjes erdoor. Plaats de bloemkoolroosjes op bakpapier en bak ze in 15 min gaar in de oven.

Rasp de schil van de limoen. Maak een dipsausje met 2 el olijfolie, 2 el Maza Hoemoes Less Salt, wat vers limoensap en koriander naar smaak. Haal de bloemkool uit de oven, garneer met de limoenrasp en eventueel de koriandercress en serveer met de hoemoesmayonaise.

25 minuten bereidingstijd
6-8 personen
X