Bananenbrood met chocola

INGREDIENTEN

100 G HOEMOES RAS EL HANOUT
130 G BLOEM
2 BANANEN
80 G SUIKER
1 ZAKJE BAKPOEDER
1 ZAKJE VANILLESUIKER
120 G CHOCOLA IN BLOKJES
RASP VAN EEN CITROEN
1 EI
60 G GESMOLTEN BOTER
40 ML AMANDELMELK
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Klop de boter met de suiker en voeg het ei toe.
  3. Mix de melk, vanillesuiker, bloem, bakpoeder, citroenrasp, zout en hoemoes goed door elkaar. Voeg dit toe bij het beslag met de boter.
  4. Prak een banaan fijn met een vork en voeg die toe aan het beslag. Meng alles goed door elkaar en voeg de stukjes chocola toe.
  5. Giet het beslag in een ingevette bak cake vorm. Snijd de andere banaan in plakjes en leg die boven op het beslag. Bak de cake in ongeveer 45 minuten gaar.
60 minuten bereidingstijd
6 personen
X