fbpx

Avocado met Esfenaj en ei

INGREDIENTEN

1 AVOCADO
2 EETLEPELS MAZA ESFENAJ
1 MEDIUM EI
PEPER EN ZOUT
GEDROOGDE TIJM
  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Snijd de avocado door midden en haal de pit eruit.
  3. Lepel de avocado een beetje uit en leg deze in een ovenschaal.
  4. Doe de Esfenaj in de avocado, kluts het ei en verdeel het over de avocado.
  5. Strooi een beetje peper, zout en tijm over de avocado.
  6. Zet de ovenschaal in de oven en bak de avocado 25 minuten.

Tips:

  • Smeer een cracker in met Hoemoes. Leg daar de avocado op die je hebt uigelepeld. Beetje kruiden eroverheen en smullen.
  • Probeer eens andere Maza smaken in combinatie met dit gerecht.
  • Vegantip: vervang het ei voor vegan feta kaas.
5 minuten bereidingstijd + 25 minuten baktijd
1 persoon
;;