De lancering van ons 8ste receptenboekje!

De lancering van ons 8ste receptenboekje!

We hebben weer een nieuw receptenboekje gelanceerd met dit keer 8 heerlijke vega recepten! Voor deze 8ste editie hebben we Isabel Boerman (de Hippe Vegetariër) gevraagd om een aantal recepten te maken met onze hoemoes & dips. Isabel is auteur van de kookboeken ‘De Hippe Vegetariër’ en de ‘Vegabijbel’ en tevens heeft zij in 2018 de succesvolle eerste editie van de Nationale Week Zonder Vlees gelanceerd! Zij heeft 8 lekkere verrassende en eenvoudige gerechten gemaakt met onze producten, waaronder een mascarpone-vijgentaart met Hoemoes Vijg & Cranberry en een moussaka met linzen en Hoemoes Paprika & Oregano. Ook krijg je in dit receptenboekje een kijkje in onze keuken en ons familiebedrijf! Onze collega’s maken in onze grote keuken in Zaandam namelijk met veel liefde de aller lekkerste hoemoes, spreads en falafel. Eind jaren negentig maakte we zo’n 200 kilo hoemoes per week, maar inmiddels maken we elke week zo’n 130 ton! Volg ons op Facebook & Instagram voor nog meer heerlijke recepten! 😉

X