< Terug

> Courgettesoep met Hoemoes Koriander Limoen

> Gazpacho met Hoemoes Koriander en Limoen

> Hutspot Hoemoes Koriander en Limoen met Falafel

> Viscurry met Hoemoes Koriander en Limoen

> Wortel koriandersoep

> Lamsgehakt flapjes met Baba Anoesch en Koriander en Limoen

> Gefrituurde risotto balletjes met Hoemoes Koriander Limoen

> Ovenschotel zalm

> Aardappel Hoemoes koriander puree

> Gepofte aardappel van de BBQ met Hoemoes Koriander en Limoen en krokant gebakken chorizo

> Hoemoespannekoekjes met Koriander & Limoen

Viscurry met Hoemoes Koriander en Limoen


Categorie: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 30 minuten
Techniek: Koken
Smaak:
Type maaltijd: Hoofdgerecht
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

400 g Kabeljauwfilet, in blokjes

3 eetlepels zonnebloemolie

Peper en zout

2 uien, in ringen

4 tenen knoflook, uitgeperst

1 eetlepel verse gember, geraspt

1 bakje Hoemoes Koriander en Limoen

250 ml slagroom

250 g cocktailgarnalen

1 limoen in dunne partjes

Toefjes koriander

Rode peper, in ringetjes 

Benodigdheden:

Koekenpan

Hapjespan



Bereidingswijze

Bestrooi de blokjes vis met zout. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak de vis in 3-4 minuten bruin en gaar. Houd apart.

Verhit de resterende olie in een hapjespan en fruit de uien met de knoflook en gember in ca. 4 minuten op laag vuur.

Voeg de Hoemoes koriander en limoen, slagroom en een scheutje water toe en verwarm alles op middelhoog vuur. Laat niet koken. 

Voeg de visblokjes en de garnalen toe en verwarm het geheel goed door. Proef en voeg eventueel nog peper en zout toe. 

Verdeel de viscurry over 4 borden en garneer met partjes limoen, de toefjes koriander en rode peper. Lekker met witte rijst!



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe