< Terug

> Falafel bladerdeeg broodje (vega saucijzenbroodje)

> Quinoa met asperges

> Falafel Kaascroissant

> Tahina Falafel Muffins/Cupcakes

> Lauwwarme Falafel Fetasalade

Tahina Falafel Muffins/Cupcakes


Categorie:
Bereidingstijd: 40 minuten
Techniek:
Smaak:
Type maaltijd:
Aantal personen:

Ingrediënten:

1/2 bakje Falafel
300 gram zelfrijzend bakmeel
1 zakje bakpoeder
100 gram geraspte Leerdammer kaas
1/2 eetl. geroosterd sesamzaad
2 middelgrote eieren
1 dl olijfolie
1 bakje Tahina

Benodigdheden:

Oven
Zeef
Grote kom
12 muffin-/cupcakevormpjes



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de Falafel in kleine stukjes. Zeef het bakmeel en bakpoeder boven een grote kom. Voeg de leerdammer kaas en sesamzaad hieraan toe.
Doe het ei, de olijfolie en de Tahina bij elkaar en meng het goed door elkaar heen. Roer de massa beetje bij beetje door het meelmengsel.
Voeg de Falafelstukjes toe en roer het geheel nog even goed door. Schep het geheel in 12 muffin-/cupcakevormpjes en zet ze in het midden van de voorverwarmde oven en bak ze in ca. 30 minuten goudbruin.



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe