< Terug

> Gegrilde saté

> Spruiten sesam stamppot

> Kip Tahina

> "Coquille" van peer

> Hoemoes kikkererwtenbroodjes met Tahina

> Babygems met Tahina-Gorgonzola dressing

> Tahina Falafel Muffins/Cupcakes

> Aubergine sesam boot

> Gevulde varkensfiletrolletjes met Hoemoes en Tahina

> Witte koolsalade met Tahina dressing

> Rauwe Lofsalade

Spruiten sesam stamppot


Categorie: Diner / component
Bereidingstijd: 15 Minuten
Techniek:
Smaak:
Type maaltijd:
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

Verse kleine spruiten

1 bakje Maza Tahina

snufje komijn

zout

Benodigdheden:

Mesje

Kookpan

Blender / mixer of stamper



Bereidingswijze

Begin met de spruitjes schoon te maken door met een klein mesje de onderkant weg te snijden, hierdoor vallen de buitenste blaadjes weg. Kook hierna de spruitjes in ruim water met een beetje zout.

Als de spruitjes gaar zijn ( na ca. 10 minuten even prikken met een vork) giet je het water af en plaatst de pan terug op het fornuis ( vuur uit of heel laag).

Voeg het bakje Maza Tahina en de komijn toe en stamp of blender het geheel tot het goed vermengd is. 

Heel verassend lekker!

 

Tip!

Doe er eens een uitgebakken spekje bij



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe