< Terug

> Guacamole met Hoemoes

> Gevulde Portobello's

> Gevulde varkensfiletrolletjes met Hoemoes en Tahina

> Steak Hoemoes Sandwich

> Hoemoes spekpannenkoek

> Oostenrijkse Hoemoes Knoflooksoep

> Aardappel Hoemoes puree

> Hoemoes kikkererwtenbroodjes met Tahina

> Hoemoes Ei ovenschotel

> Hartige Hoemoes taart

> Wraps met Hoemoes, Falafel en oude kaas

> Volkoren pita met groenten en (bieten) Hoemoes

Hoemoes spekpannenkoek


Categorie:
Bereidingstijd: 20-25 minuten
Techniek:
Smaak:
Type maaltijd:
Aantal personen:

Ingrediënten:

Pannenkoekbeslag
Ontbijtspek (ca 80 gram p.p.)
1 bakje Hoemoes
Boter/olijfolie

Benodigdheden:

Koekenpan
Beslagkom



Bereidingswijze

Maak pannenkoekbeslag volgens de verpakking. Meng de Hoemoes door het beslag. Verhit in een koekenpan een klontje boter of scheutje olijfolie en leg ca. 6 plakjes spek in de pan. Zodra het spek begint te krimpen, een grote lepel beslag over het spek gieten. Verwarm het op een zacht vuur tot de bovenkant bijna droog is. Serveer met stroop of bruine suiker. Eet smakelijk!



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe