< Terug

> Babygems met Tahina-Gorgonzola dressing

> "Coquille" van peer

> Gevulde varkensfiletrolletjes met Hoemoes en Tahina

> Hoemoes kikkererwtenbroodjes met Tahina

> Gegrilde saté

> Tahina Falafel Muffins/Cupcakes

> Kip Tahina

> Rauwe Lofsalade

> Spruiten sesam stamppot

> Aubergine sesam boot

> Witte koolsalade met Tahina dressing

Rauwe Lofsalade


Categorie: Lunchsalade / Dinercomponent
Bereidingstijd: 10 minuten
Techniek:
Smaak:
Type maaltijd:
Aantal personen: 2 / 4

Ingrediënten:

100 gr. Gorgonzola

100 gr. Maza Tahina ( half bakje)

100 gr. liefst dikke Yoghurt

5 a 6 Lofstronken 

Benodigdheden:

Snijplank

Mes

Slakom

Vork



Bereidingswijze

Maak als eerst de lofstronken schoon en laat ze even uitlekken. Snij ze in de lengte doormidden en maak er mooie halve ringen van.

Begin dan aan de dressing. Sij de gorgonzola in blokjes en vermeng deze met de vork in de slakom met de Maza Tahina en de Yoghurt.

Als de dressing klaar is voeg je de rauwe lof erbij en meng het geheel nog eens.

 

Tip!

Probeer deze dressing ook eens op een kropje mini sla



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe