< Terug

> Ovenschotel zalm

> Hutspot Hoemoes Koriander en Limoen met Falafel

> Lamsgehakt flapjes met Baba Anoesch en Koriander en Limoen

> Gefrituurde risotto balletjes met Hoemoes Koriander Limoen

> Courgettesoep met Hoemoes Koriander Limoen

> Gepofte aardappel van de BBQ met Hoemoes Koriander en Limoen en krokant gebakken chorizo

> Viscurry met Hoemoes Koriander en Limoen

> Wortel koriandersoep

> Gazpacho met Hoemoes Koriander en Limoen

> Aardappel Hoemoes koriander puree

> Hoemoespannekoekjes met Koriander & Limoen

Ovenschotel zalm


Categorie: hoofdgerecht
Bereidingstijd: 20 minuten + 15 minuten in de oven.
Techniek: Bakken in oven
Smaak: hartig, fris
Type maaltijd: Hoofdgerecht
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

800 gram kruimige aardappels

500 gram zalmfilet
1 bakje Maza Hoemoes koriander limoen
1 courgette
2 eetl. kappertjes
stukje oude kaas
verse koriander
1 limoen

Benodigdheden:

Pan
Ovenschaal



Bereidingswijze

Schil, snijd en kook de kruimige aardappels totdat ze goed gaar zijn. Giet de aardappels af en laat ze uitdampen. Stamp de aardappels fijn en breng op smaak met Hoemoes koriander limoen en een snufje zout en peper. Het hele bakje, op één eetlepel na.


Neem een ruime ovenschaal en bedek de bodem met de lekkere aardappelpuree. Snijd de courgette in gelijke plakjes en verdeel deze dakpansgewijs. Doe hetzelfde met de zalmfilet. Garneer met kappertjes en geraspte oude kaas.

Plaats de ovenschaal ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde heteluchtoven van ca. 200 graden. Garneer met geplukte verse koriander, partjes limoen en nog een beetje extra Hoemoes.



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe