< Terug

> Baba Anoesch Rosbief Rolletje

> Patat van zoete aardappels

> Lamsgehakt flapjes met Baba Anoesch en Koriander en Limoen

> Broodje Rosbief aubergine

> Lauwwarme Pasta-Auberginesalade

Lauwwarme Pasta-Auberginesalade


Categorie: Lunch / Zomers diner
Bereidingstijd: 15 Minuten
Techniek: Koken
Smaak:
Type maaltijd: Hoofdgerecht
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

400 g penne pasta

olijfolie

1 bakje Baba Anoesch

75 g rucola (1 zakje)

2 tomaten, in reepjes

4 eetlepels pijnboompitten, licht geroosterd

Benodigdheden:

Pan

Vergiet of zeef

Mengkom



Bereidingswijze

Kook de pasta al dente volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. 

Giet de pasta af in een zeef, spoel af met koud water en laat even uitlekken. 

Doe de pasta over in een schaal en roer er wat olie door zodat de pasta niet plakt. 

Meng de Baba Anoesch heel goed door de pasta.

Verdeel de rucola over 4 diepe borden en schep de pasta met Baba Anoesch erop. 

Verdeel de partjes tomaat over de borden en strooi de pijnboompitten erover.



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe