< Terug

> Tahina Falafel Muffins/Cupcakes

> Lauwwarme Falafel Fetasalade

> Falafel Kaascroissant

> Quinoa met asperges

> Falafel bladerdeeg broodje (vega saucijzenbroodje)

Lauwwarme Falafel Fetasalade


Categorie: Lunch / Diner
Bereidingstijd: 10 Minuten
Techniek:
Smaak:
Type maaltijd:
Aantal personen: 2

Ingrediënten:

1 bakje Maza Falafel

1 bakje Maza Hoemoes

1 bakje Maza Balkan

1 zakje gemengde Sla

3 Tomaatjes

1/3 Komkommer

1 Bosui

1 Rode paprika

Stukje Fetakaas

Scheutje Balsamico azijn

Vers gemalen peper en een snufje zout

Scheutje Olijfolie

Turks brood

Benodigdheden:

Snijplank

Mes

KoekenPan of frituur

Slakom

Garde



Bereidingswijze

Simpel maar wel heel compleet.

Maak eerst de dressing aan door een scheut Balsamico azijn met het peper en zout te vermengen. Giet wat olijfolie erbij en klop op met de garde tot een egale dressing ontstaat. Snijd de tomaat, feta, bosui en komkommer in gelijke stukken en bak de Maza Falafel lekker krokant. 

Meng de sla met de overige rauwkost en feta door de dressing en verdeel dit over 2 diepe kommen. Leg de krokante Maza Falafels op de salade en serveer deze lauwwarme salade met vers brood en de Maza Hoemoes en Balkan saus.

 

Tip!

Dit is eigenlijk al een kleine Mezze, breid het eens uit met nog meer smaken op tafel.



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe