< Terug

> Hoemoespannekoekjes met Koriander & Limoen

> Gazpacho met Hoemoes Koriander en Limoen

> Hutspot Hoemoes Koriander en Limoen met Falafel

> Courgettesoep met Hoemoes Koriander Limoen

> Gepofte aardappel van de BBQ met Hoemoes Koriander en Limoen en krokant gebakken chorizo

> Gefrituurde risotto balletjes met Hoemoes Koriander Limoen

> Lamsgehakt flapjes met Baba Anoesch en Koriander en Limoen

> Viscurry met Hoemoes Koriander en Limoen

> Aardappel Hoemoes koriander puree

> Ovenschotel zalm

> Wortel koriandersoep

Hutspot Hoemoes Koriander en Limoen met Falafel


Categorie: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 35 minuten
Techniek: Koken
Smaak:
Type maaltijd: Hoofdgerecht
Aantal personen: 2-3

Ingrediënten:

500 gram aardappelen
250 gram wortelen
250 gram uien
Bakje Hoemoes Koriander en Limoen
Falafel
1 blokje groentebouillon
Peper
Zout

 

 

 

Benodigdheden:

Pan
Koekenpan
Pureestamper



Bereidingswijze

Schil de aardappelen, was ze en snij ze in stukjes. Breng de aardappelen aan de kook in een klein laagje water zodat ze net onder staan.

Snij ondertussen de wortelen en uien in stukjes en voeg deze toe aan de aardappelen samen met het blokje groentebouillon. Laat het geheel nog ca. 15 minuten koken totdat de aardappelen goed gaar zijn.

Giet de aardappelen en groenten af. Pak een pureestamper en stamp de hutspot fijn.

Bak ondertussen de Falafel balletjes in een koekenpan in ca. 3 minuten gaar.

Meng als laatste de Hoemoes koriander en limoen door de hutspot en voeg naar smaak nog wat zout en peper toe. Leg 2-3 Falafel balletjes op de hutspot en eet smakelijk!

 

 

 

 



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe