< Terug

> Feestelijke cupcakes

> Pangafilet met Hoemoes Rode biet

> Bavarois van Hoemoes rode biet

> Volkoren pita met groenten en (bieten) Hoemoes

> Roze Gazpacho

> Brownies met Hoemoes Rode Biet

> Haring met Hoemoes rode biet en lauwwarme sesamvinaigrette

> Makreelhapje met Hoemoes Rode Biet

Roze Gazpacho


Categorie:
Bereidingstijd: > 1 uur
Techniek:
Smaak:
Type maaltijd: BorrelFeestmaaltijdVoorgerechtSoepen
Aantal personen:

Ingrediënten:

1 bakje Hoemoes rode biet
2 komkommers
4 el olijfolie extra vierge
1 zakje fijngesneden koriander
1 rijpe avocado
2 sjalotten
1 teentje knoflook
1 uitgesperste citroen
250 ml Griekse yoghurt
Peper en zout

Benodigdheden:

Keukenmachine



Bereidingswijze

Schil de komkommers en snijd ze in stukken. Meng het met de olie, peper en zout naar smaak. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd in stukken. Pureer de avocado, komkommers, sjalot en knoflook en een fleuke scheut water in de keukenmachine. Doe de koriander, uitgeperste citroen en de yoghurt erbij.
Voeg het bakje Hoemoes rode biet toe en meng het geheel nog even. Breng het op smaak met wat peper en zout.
Laat het minimaal een uur afgedekt in de koelkast koud worden.
Leuk idee is om de soep in cocktailglazen te serveren vanwege de mooie kleur nog feestelijker!
Garneer het met een plakje citroen, wat bieslook of wat komkommerblokjes.



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe