< Terug

> Courgettesoep met Hoemoes Koriander Limoen

> Viscurry met Hoemoes Koriander en Limoen

> Lamsgehakt flapjes met Baba Anoesch en Koriander en Limoen

> Ovenschotel zalm

> Aardappel Hoemoes koriander puree

> Gefrituurde risotto balletjes met Hoemoes Koriander Limoen

> Gazpacho met Hoemoes Koriander en Limoen

> Gepofte aardappel van de BBQ met Hoemoes Koriander en Limoen en krokant gebakken chorizo

> Wortel koriandersoep

> Hoemoespannekoekjes met Koriander & Limoen

> Hutspot Hoemoes Koriander en Limoen met Falafel

Hoemoespannekoekjes met Koriander & Limoen


Categorie:
Bereidingstijd: 15-20 minuten
Techniek: Koken
Smaak:
Type maaltijd: BorrelHoofdgerechtLunchgerechtBrunchTussendoortje
Aantal personen: 2

Ingrediënten:

1 pak kant-en-klare pannenkoekenmix
10 ansjovisfilets
1 paprika
1 grote ontvelde tomaat
1 eetl. kappertjes
Takje koriander

Benodigdheden:

Koekenpan
Beslagkom



Bereidingswijze

Bak vier dunne pannenkoekjes en laat ze afkoelen. Meng 6 eetlepels Hoemoes Koriander & Limoen, 10 ansjovisfilets in stukjes gesneden, stukjes rode paprika, kappertjes en de kleingesneden ontvelde tomaat.
Verdeel het over de flensjes, doe er wat verse koriander op en rol ze op.
De flensjes zijn ook een ideaal picknickgerecht!



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe