< Terug

> Hoemoes Kerry mosselen met een Aziatisch accent

> Pikante Hoemoes Wontons

> Kip curry

> Bloemkoolsoep met Hoemoes Kerrie

> Hoemoes Kerrie Kip uit de oven

> Indiase Maza Hoemoes kerry ballen

> Gevulde eieren met Hoemoes Kerrie

Hoemoes Kerry mosselen met een Aziatisch accent


Categorie: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 20-25 minuten
Techniek: Koken
Smaak:
Type maaltijd: Hoofdgerecht
Aantal personen: 2

Ingrediënten:

2 kilo mosselen
2 bakjes Hoemoes Kerry
1 zakje soepgroenten
1 scheut witte wijn of bier
Naanbrood
Yoghurt
Fijngemalen mint

Benodigdheden:

Grote pan
Schaaltje



Bereidingswijze

Doe de mosselen voorzichtig in een emmer water en gooi degene die drijven en kapotte schelpen weg.
Doe het zakje soepgroenten en de witte wijn of bier in de pan en voeg de 2 bakjes Hoemoes Kerry toe. Kook de mosselen tot alle schelpen open zijn (schudt de pan af en toe om). Let op; voeg geen water toe want uit de mosselen komt voldoende vocht! Verwijder de ongeopende schelpen. 
Bak ondertussen het Naanbrood en maak een sausje van yoghurt met wat mint.
Schep de Hoemoes kerry mosselen op een bord en serveer het met het Naanbrood en de yoghurt-mint dip. Eet smakelijk!



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe