< Terug

> Gevulde eieren met Hoemoes Kerrie

> Hoemoes Kerrie Kip uit de oven

> Bloemkoolsoep met Hoemoes Kerrie

> Kip curry

> Indiase Maza Hoemoes kerry ballen

> Pikante Hoemoes Wontons

> Hoemoes Kerry mosselen met een Aziatisch accent

Indiase Maza Hoemoes kerry ballen


Categorie:
Bereidingstijd: 20-25 minuten
Techniek: Koken
Smaak:
Type maaltijd: BijgerechtBorrelVoorgerecht
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

500 gram lamsgehakt
3 eetl. Hoemoes Kerry
3 tenen knoflook
5 gemberbolletjes
2 eetl. gembernat
Creme fraiche
Zout
Peper
(Rijst)

 

Benodigdheden:

Koekenpan
Knoflookpers



Bereidingswijze

Voeg drie eetlepels Hoemoes Kerry bij het gehakt. Pers de knoflook en gemberbolletjes en voeg zout en peper naar smaak toe. Kneed het gehakt goed door en vorm er ballen van.
Bak ze om en om in de koekenpan en voeg aan de jus nog twee eetlepels gembernat uit de pot gember toe.
Desgewenst de saus met wat creme fraiche binden om het een echt Indiase smaak en uiterlijk te geven.
Serveer de ballen met rijst en eet smakelijk!



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe