< Terug

> Roze Gazpacho

> Makreelhapje met Hoemoes Rode Biet

> Haring met Hoemoes rode biet en lauwwarme sesamvinaigrette

> Pangafilet met Hoemoes Rode biet

> Volkoren pita met groenten en (bieten) Hoemoes

> Bavarois van Hoemoes rode biet

> Feestelijke cupcakes

> Brownies met Hoemoes Rode Biet

Haring met Hoemoes rode biet en lauwwarme sesamvinaigrette


Categorie: Voorgerecht
Bereidingstijd: 10-15 minuten
Techniek: Koken
Smaak: Hartig
Type maaltijd: Voorgerecht
Aantal personen: 2 personen

Ingrediënten:

2 Haringen
1 bakje Hoemoes Rode biet
1 sjalotje
IJsbergsla
1 kwart flesje Teriyakisaus
1 scheutje sesamolie
1 schepje sesamzaadjes


Benodigdheden:

Koekenpan
Schaaltje



Bereidingswijze

Snijd de haring in hapklare stukken. Pel het sjalotje en snipper deze fijn.
Verwarm kort de sesamzaadjes in de sesamolie tot ze lichtbruin kleuren. Voeg hier de teryakisaus aan toe.  
Voeg de marinade, azijn en het sjalotje toe en verwarm het zachtjes op een laag vuurtje.
Schep 2 eetlepels Hoemoes rode biet op de borden. Leg hier wat ijsbersla op en de stukjes haring. 
Schenk hier als laatste de sesamvinaigrette over en eet smakelijk!



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe