< Terug

> Hartige Hoemoes taart

> Guacamole met Hoemoes

> Gevulde varkensfiletrolletjes met Hoemoes en Tahina

> Hoemoes Ei ovenschotel

> Gevulde Portobello's

> Steak Hoemoes Sandwich

> Volkoren pita met groenten en (bieten) Hoemoes

> Aardappel Hoemoes puree

> Hoemoes kikkererwtenbroodjes met Tahina

> Wraps met Hoemoes, Falafel en oude kaas

> Oostenrijkse Hoemoes Knoflooksoep

> Hoemoes spekpannenkoek

Gevulde varkensfiletrolletjes met Hoemoes en Tahina


Categorie: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 30 minuten
Techniek: Bakken in oven
Smaak:
Type maaltijd: Hoofdgerecht
Aantal personen: 8

Ingrediënten:

1 bakje Hoemoes

1/2 bakje Tahina

1 ei

100 g abrikozen, fijngehakt

50 g zwarte olijven, fijngehakt

6 eetlepels granaatappelpitjes

peper en zout

8 lapjes varkensfilet a 125 g

1 eetlepel olijfolie

100 g bacon, plakjes

Benodigdheden:

Kom 

Vleeshamer

Bakblik

Oven

Schaal 



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 150 ºC. 

Roer in een kom de Hoemoes, Tahina, ei, abrikozen, olijven, granaatappelpitjes, peper en zout goed door elkaar. 

Sla de filets met een steelpan of vleeshamer vrij plat. Schep op elk lapje vlees wat vullin, rol op en bind een touwtje om de rolletjes. 

Bestrijk de rolletjes rondom met olie en leg ze op een bakblik. Braad de rolletjes in ca. 25 minuten gaar en goudbruin.

Zet de oven uit, zet de ovendeur op een kier en laat ze 10 minuten rusten.

Bak intussen de bacon in een pan knapperig en spreidt ze uit op een schaal. Snijd de rolletjes in grote stukken en leg ze op de bacon.



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe