< Terug

> Gepofte aardappel van de BBQ met Hoemoes Koriander en Limoen en krokant gebakken chorizo

> Aardappel Hoemoes koriander puree

> Gefrituurde risotto balletjes met Hoemoes Koriander Limoen

> Ovenschotel zalm

> Courgettesoep met Hoemoes Koriander Limoen

> Wortel koriandersoep

> Gazpacho met Hoemoes Koriander en Limoen

> Hutspot Hoemoes Koriander en Limoen met Falafel

> Lamsgehakt flapjes met Baba Anoesch en Koriander en Limoen

> Hoemoespannekoekjes met Koriander & Limoen

> Viscurry met Hoemoes Koriander en Limoen

Gepofte aardappel van de BBQ met Hoemoes Koriander en Limoen en krokant gebakken chorizo


Categorie: Bijgerecht
Bereidingstijd: 20 minuten
Techniek: Koken
Smaak: Hartig
Type maaltijd: BijgerechtBBQ
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

4 grote vastkokende aardappels
1 bakje Hoemoes Koriander en Limoen
100 ml crème fraîch
Krokant gebakken chorizo
Versgemalen peper 

Benodigdheden:

BBQ
Kookpan



Bereidingswijze

Spoel de aardappelen af en maak ze goed schoon.
Kook de aardappelen in ruim water zo goed als gaar en laat ze hierna even afkoelen.
Snijd de aardappelen kruislings tot iets over de helft in en verpak ze elk in aluminiumfolie.
Bak ondertussen de chorizo lekker krokant.
Meng de crème fraîch door de Hoemoes koriander en limoen en breng op smaak met wat versgemalen peper.
Leg de ingepakte aardappelen op de BBQ en laat ze in ca. 20 minuten warm worden.
Neem de aardappelen met een tang van BBQ, vouw de folies open en druk de aardappelen voorzichtig open.
Schep in elke aardappel het hoemoes koriander en limoen mengsel en bestrooi hierover de krokant gebakken chorizo.



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe