< Terug

> Gazpacho met Hoemoes Koriander en Limoen

> Hoemoespannekoekjes met Koriander & Limoen

> Lamsgehakt flapjes met Baba Anoesch en Koriander en Limoen

> Aardappel Hoemoes koriander puree

> Gepofte aardappel van de BBQ met Hoemoes Koriander en Limoen en krokant gebakken chorizo

> Viscurry met Hoemoes Koriander en Limoen

> Ovenschotel zalm

> Hutspot Hoemoes Koriander en Limoen met Falafel

> Gefrituurde risotto balletjes met Hoemoes Koriander Limoen

> Courgettesoep met Hoemoes Koriander Limoen

> Wortel koriandersoep

Gefrituurde risotto balletjes met Hoemoes Koriander Limoen


Categorie:
Bereidingstijd: 25-30 minuten
Techniek:
Smaak:
Type maaltijd:
Aantal personen:

Ingrediënten:

1 pak risotto
1 bakje Hoemoes Koriander en Limoen
4 eetl. bloem
1 ei
Paneermeel

Benodigdheden:

Frituurpan



Bereidingswijze

De risotto traditioneel bereiden. Waar normaal de kaas en een klontje roomboter toegevoegd wordt voor het nagaringsproces, nu de Hoemoes Koriander Limoen toevoegen en goed mengen.
Let er op dat de risotto niet al te vochtig wordt, dit vanwege het paneren dat later gebeurd.
Laat de risotto afkoelen en maak er balletjes ter grote van een bitterbal van. Haal de balletjes eerst door de bloem, daarna door een losgeklopt ei en dan door het paneermeel.
Zorg ervoor dat de balletjes compleet bedekt zijn anders zal deze openklappen tijdens het frituren.
De balletjes ongeveer 3 minuten frituren op 180 graden.

Tips: doe een garnaaltje in het balletje voor de smaak en een leuk accent.
Voeg wat zalmsnippers en/of wat parmezaanse kaas toe.



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe