< Terug

> Lamsgehakt flapjes met Baba Anoesch en Koriander en Limoen

> Gazpacho met Hoemoes Koriander en Limoen

> Gepofte aardappel van de BBQ met Hoemoes Koriander en Limoen en krokant gebakken chorizo

> Gefrituurde risotto balletjes met Hoemoes Koriander Limoen

> Viscurry met Hoemoes Koriander en Limoen

> Aardappel Hoemoes koriander puree

> Wortel koriandersoep

> Courgettesoep met Hoemoes Koriander Limoen

> Hutspot Hoemoes Koriander en Limoen met Falafel

> Hoemoespannekoekjes met Koriander & Limoen

> Ovenschotel zalm

Gazpacho met Hoemoes Koriander en Limoen


Categorie: Voorgerecht, Amuse
Bereidingstijd: 10 minuten
Techniek:
Smaak: Hartig
Type maaltijd: BijgerechtVoorgerecht
Aantal personen: 2 personen

Ingrediënten:

1 komkommer
3 tomaten
1 paprika
1 half rood uitje
1 bakje Maza Hoemoes Koriander en Limoen
500 ml koude groente bouillon
Zout en peper

 

Benodigdheden:

Blender
Cocktailglazen



Bereidingswijze

Doe de bouillon, Hoemoes Koriander en Limoen en de groenten in de blender en meng op hoge stand totdat het goed vloeibaar is.

Voeg naar wens nog wat koude bouillon toe afhankelijk van de dikte van de soep. Voeg naar smaak nog wat zout en peper toe.

Serveer het in een cocktailglas en eet smakelijk!

 



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe