< Terug

> Tahina Falafel Muffins/Cupcakes

> Spruiten sesam stamppot

> Babygems met Tahina-Gorgonzola dressing

> Hoemoes kikkererwtenbroodjes met Tahina

> Rauwe Lofsalade

> Gegrilde saté

> Kip Tahina

> "Coquille" van peer

> Gevulde varkensfiletrolletjes met Hoemoes en Tahina

> Witte koolsalade met Tahina dressing

> Aubergine sesam boot

"Coquille" van peer


Categorie: Voorgerecht / Nagerecht
Bereidingstijd: 10 minuten
Techniek:
Smaak:
Type maaltijd:
Aantal personen: 2

Ingrediënten:

1 Rijpe peer

2 lepeltjes Maza Tahina

Suiker

Boter of Olie

Benodigdheden:

Snijplank

Mes

Kleine Koekenpan



Bereidingswijze

Was eerst voorzichtig de peer en snijd er een aantal dikke "sjoelplakken" van en verwijder dan de schil. Verhit een beetje boter in een pan en bak de met suiker bestrooide perenplakken om en om goudbruin.

Serveer warm met een lepeltje Maza Tahina en evt. een beetje extra suiker.

 



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe