< Terug

> Broccoli Stampot

> Gevulde Lychees met Hoemoes Zongedroogde Tomaat en Zalm

> Quiche van Hoemoes Zongedroogde Tomaat en Hot 'n Spicy Falafel

> Broodje hamburger

> Aubergine Lasagna

Broccoli Stampot


Categorie: Diner / component
Bereidingstijd: 10 minuten
Techniek:
Smaak:
Type maaltijd:
Aantal personen: 2

Ingrediënten:

1 stronk verse broccoli

1 bakje Maza Hoemoes met zongedroogde tomaten

2 thee lepels Zaanse mosterd

snufje zout

Benodigdheden:

Kookpan

blender / mixer of stamper



Bereidingswijze

Snijd de stam van de Broccoli weg en kook de roosjes in een laagje water waar je al een snufje zout in hebt gedaan.

Als de broccoli gaar is giet je deze af en plaatst de pan terug op het fornuis ( gas heel laag en electrisch uit).

Schep het bakje Maza Hoemoes met zongedroogde tomaten en de mosterd bij de gekookte broccoli en mix het geheel.

 

Tip!

Je kunt de broccoli ook stomen



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe