< Terug

> Bloemkoolsoep met Hoemoes Kerrie

> Kip curry

> Hoemoes Kerrie Kip uit de oven

> Hoemoes Kerry mosselen met een Aziatisch accent

> Pikante Hoemoes Wontons

> Indiase Maza Hoemoes kerry ballen

> Gevulde eieren met Hoemoes Kerrie

Bloemkoolsoep met Hoemoes Kerrie


Categorie: Amuse/ Voorgerecht
Bereidingstijd: 15 Minuten
Techniek: Koken
Smaak:
Type maaltijd: VoorgerechtBrunchTussengerecht
Aantal personen: 8

Ingrediënten:

1/2 bloemkool, schoongemaakt

800 ml water

1 (groente)bouillontablet

1 bakje Hoemoes Kerrie

2 eetlepels peterselie, gehakt

1 eetlepel geroosterde hazelnoten, grof gehakt

Benodigdheden:

Kookpan

Blender/ Staafmixer 



Bereidingswijze

Verdeel de bloemkool in roosjes en kook ze in het water met een bouillontablet in ca. 10 minuten gaar. 

Giet de bloemkool af in een maatbeker en bewaar het kookvocht.

Voeg de Hoemoes kerrie toe aan de bloemkool. Pureer met de staafmixer of in de blender tot een mooie gladde soep en voeg zoveel van het kookvocht toe tot de soep de gewenste dikte heeft.

Schenk de soep in 8 kleine glaasjes en garneer met de peterselie en de hazelnoten. 

 

Tip!

Ook lekker in een grote soepkom! 



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe