< Terug

> Broccoli Stampot

> Aubergine Lasagna

> Quiche van Hoemoes Zongedroogde Tomaat en Hot 'n Spicy Falafel

> Broodje hamburger

> Gevulde Lychees met Hoemoes Zongedroogde Tomaat en Zalm

Aubergine Lasagna


Categorie: Voorgerecht
Bereidingstijd: 20 Minuten
Techniek:
Smaak:
Type maaltijd:
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

1 Aubergine

1 rijpe Tomaat

1 teentje Knoflook

1 bakje Maza Hoemoes met zongedroogde tomaten

Olijfolie

Snufje zout en peper

Benodigdheden:

Snijplank

Mes

Oven

Ovenschaaltjes



Bereidingswijze

Was de Aubergine en Tomaat even kort onder de kraan en snijd dunne plakken van de Aubergine.

Snijd de tomaat in blokjes en vermeng deze met de kapot geslagen knoflookteen en een scheut olijfolie met wat zout en peper.

Stapel de plakjes met iedere keer wat Maza Hoemoes zongedroogde tomaat ertussen op en versier bovenop met de tomaatblokjes. 

Bak in ca. 15minuten af in een voorverwarmde oven van 180 graden.



Beoordeel dit recept:
E-mail dit recept Deel dit recept
Print dit recept Voeg zelf een recept toe